(Aankomend) Adviseur Bouwfysica en duurzaamheid

(Aankomend) Adviseur Bouwfysica en duurzaamheid die zorgt dat we slimmer kunnen bouwen

Als (aankomend) Adviseur Bouwfysica en duurzaamheid wacht je bij ons een bijzonder afwisselende baan. Je werkt aan uiteenlopende projecten in de woningbouw en utiliteit maar ook aan zogenaamde specials. Jouw werk zorgt voor optimale samenwerking en efficiëntie in de bouw. Je werkt samen met een jong en enthousiast team gedreven collega’s aan slimme, duurzame en betaalbare oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Graag stellen wij ons even kort aan je voor
KVMC is een ingenieursbureau dat door geheel Nederland installatietechnische adviezen op een unieke manier combineert met de advisering op het gebied van Bouwfysica, Akoestiek, Energie- beheer, Duurzaam bouwen en Brandveiligheid.

Wij staan in de markt bekend als een daadkrachtig ingenieursbureau dat passende oplossingen ontwerpt door toepassing van innoverende en duurzame technieken in combinatie met goed doordachte bouwfysische en brand technische eigenschappen. Of het nu gaat om een brandveilig ontwerpen van een woongebouw van meer dan 70 meter, of geluid belaste locatie langs een snelweg, onze opdrachtgevers bevestigen dat er behoefte is aan expertise en schakelen KVMC daar voor in.

Wij zijn niet laagdrempelig, maar drempelloos
KVMC is een relatief klein bureau met 21 medewerkers. Daardoor kunnen we snel schakelen. Wij zijn niet laagdrempelig, want we hebben geen drempels. Heb je een vraag, dan kun je altijd bij je collega terecht. Die samenwerking met elkaar is wat ons bureau leuk en vernieuwend maakt.

Wij verwachten veel van jou
De (aankomend) Adviseur Bouwfysica en duurzaamheid ziet het als een uitdaging om in deze omgeving te werken aan mooie, uitdagende projecten en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de afdeling bouwfysica binnen KVMC. Je wordt waar nodig intern en extern opgeleid in het uitvoeren van specialistische berekeningen in de breedte van ons werkveld zoals BENG, MPG of GPR berekeningen, daglichtsimulaties, ventilatie en galm.

  • Je bent een enthousiaste bouwkundige / bouwfysicus met MBO of HBO werk- en denkniveau;
  • Je voelt een sterke drang om bij te dragen aan duurzame, gezonde en veilige omgeving;
  • Je hebt affiniteit met gebouwsimulaties;
  • Je kunt data in de verschillende software correct en consistent invoeren;
  • Je kunt het ontwerp samen met de projectleider uitwerken;

Daarnaast ondersteun je de projectleider en de overige adviseurs en ben je communicatief vaardig. Je bent ook nog een fijne en enthousiaste collega en bij voorkeur 32 tot 40 uur per week beschikbaar.
Mocht je profiel niet geheel aansluiten, maar verwacht je wel een goede aanvulling te zijn op ons team?! Dan dagen wij je uit om toch te solliciteren!

We stellen er ook veel tegenover
Je vindt bij ons een uitdagende baan bij een ambitieus ingenieursbureau. Samen met onze opdrachtgevers gaan we de uitdaging aan om bijzondere vraagstukken op te lossen. Voor jou, als (aankomend) Adviseur Bouwfysica en duurzaamheid de ideale omgeving om je kennis te delen en toe te passen en jezelf verder te bekwamen. Naast een collegiale en inspirerende werksfeer, bieden wij je een compleet arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een goed salaris en een pensioenregeling. Tevens word je intern op- en begeleid door onze ervaren collega’s, want we zien jou graag groeien. Standplaats is ons prachtige kantoor in Dordrecht.

Bij ons ben je regisseur van je eigen carrière
KVMC staat voor vooruitgang. We hebben een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) en we werken met “GoodHabitz”, een online trainingsprogramma. Daarmee kun je allerlei soft skills trainen, zoals plannen, leiderschap of effectief communiceren. Daarnaast kun je ook hard skills trainen met een post HBO- of WO-opleiding of technische training. En als je wilt en het werk laat het toe, dan kun je ook eens meekijken met de collega’s van duurzaamheid. Op die manier kan je je enorm verbreden.

We willen graag met je kennismaken
Ben jij de (aankomend) Adviseur Bouwfysica en duurzaamheid die zorgt dat we slimmer kunnen bouwen? Dan willen wij snel met je kennismaken. Stuur een e-mail met motivatie en CV naar i.vanderkooij@kvmc.nl. Dan gaan wij graag met je in gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over KVMC

KVMC is een ingenieursbureau dat door geheel Nederland installatietechnische adviezen op een unieke manier combineert met de advisering op het gebied van Bouwfysica, Akoestiek, Energie- beheer, Duurzaam bouwen en Brandveiligheid.

Wij staan in de markt bekend als een daadkrachtig ingenieursbureau dat passende oplossingen ontwerpt door toepassing van innoverende en duurzame technieken zoals PCM (Phase Change Materials), zonne-energie, adiabatische koeling, WKO’s en nul-energie technieken, waarbij wij uitgaan van het beginsel dat techniek geen doel op zich is maar een middel om een doel te bereiken.

Onze klanten zijn vastgoedbeleggers, vastgoedmanagers, beheerders, eindgebruikers, architecten, ontwikkelaars en ontwikkelend aannemers die kantoren, winkels en winkelcentra, (luxe) woningen, scholen, parkeergarages, woon-zorg complexen en poliklinieken en gecombineerde complexen ontwikkelen, bouwen, renoveren, exploiteren en beheren.

Meer vacatures

Vacature: Junior communicatie medewerker

Junior communicatiemedewerker die er onder andere voor zorgt dat we beter zichtbaar zijn! KVMC is op zoek naar een ambitieuze (startende) communicatiemedewerker voor 24 tot 32 uur per week. Als junior communicatiemedewerker wacht je bij ons een bijzonder afwisselende...

Vacature: Engineer Elektrotechniek

Engineer Elektrotechniek Geeft elektrotechniek jou energie? Mooi. Want bij KMC houden we van energieke collega’s! Zie jij de toekomst in 3D? Helemaal mooi. Want bij KVMC werken we heel veel in 3D modellen. Daarbij lopen we voor op veel andere ingenieursbureaus. Want...

(Aankomend) Energieprestatie Adviseur

(Aankomend) Energieprestatie Adviseur die voor ons een duurzame bron van inspiratie wil zijn Als (aankomend) Energieprestatie Adviseur wacht je een bijzonder afwisselende baan. Je werkt zowel op kantoor als buiten de deur. Je gaat op pad om utilitaire of woningbouw...

Vacature: Ervaren Adviseur Installatietechniek

Als ervaren adviseur installatietechniek durf je je nek uit te steken Als ervaren adviseur Installatietechniek kun je bij ons je hart ophalen. Je speelt adequaat in op de behoeften van onze opdrachtgevers. Je onderhoudt de contacten. En je creëert niet alleen kansen...

Vacature: (Aankomend) BIM-Engineer

(Aankomend) BIM Engineer die zorgt dat we slimmer kunnen bouwen Als (aankomend) BIM Engineer wacht je bij ons een bijzonder afwisselende baan. Je werkt aan uiteenlopende projecten in de woningbouw en utiliteit. Jouw werk zorgt voor optimale samenwerking en efficiëntie...

Vacature: Engineer Technicus W

Engineer Technicus W die de toekomst in 3D ziet Zie jij de toekomst in 3D? Mooi. Want bij KVMC werken we heel veel in 3D modellen. Daarbij lopen we voor op veel andere ingenieursbureaus. Want we werken integraal in zo’n model. Dus bij ons werken installatietechniek,...

Vacature: Engineer / Technicus W

Ben jij de Engineer / Technicus W die de toekomst in 3D ziet?! Wij zoeken Je hebt een opleiding Installatietechniek of werktuigbouwkunde succesvol afgerond en net als wij zie jij de toekomst in 3D. Je hebt al kennis en kunde van BIM en wilt je daar verder in...