Vacature: Junior communicatie medewerker

Junior communicatiemedewerker die er onder andere voor zorgt dat we beter zichtbaar zijn!

KVMC is op zoek naar een ambitieuze (startende) communicatiemedewerker voor 24 tot 32 uur per week. Als junior communicatiemedewerker wacht je bij ons een bijzonder afwisselende baan. KVMC is op zoek naar een enthousiaste en proactieve communicatiemedewerker die meehelpt om de strategische visie te vertalen naar de markt. Je bent kritisch en steeds op zoek naar ontwikkeling en vernieuwing. Je werkt graag met gedreven en betrokken collega’s en wil in volle vaart vooruit. Door de interactie met diverse collega’s draag je maximaal bij aan de online zichtbaarheid van KVMC.

Graag stellen wij ons even kort aan je voor

KVMC is een ingenieursbureau dat door geheel Nederland installatietechnische adviezen op een unieke manier combineert met de advisering op het gebied van Bouwfysica, Akoestiek, Energie- beheer, Duurzaam bouwen en Brandveiligheid.

Wij staan in de markt bekend als een daadkrachtig ingenieursbureau dat passende oplossingen ontwerpt door toepassing van innoverende en duurzame technieken zoals PCM (Phase Change Materials), zonne-energie, adiabatische koeling, WKO’s en nul-energie technieken. Daarbij gaan wij uit van het beginsel dat techniek geen doel op zich is maar een middel om een doel te bereiken.

Wij zijn niet laagdrempelig, maar drempelloos

KVMC is een relatief klein bureau met circa 20 medewerkers. Daardoor kunnen we snel schakelen. Wij zijn niet laagdrempelig, want we hebben geen drempels. Heb je een vraag, dan kun je altijd bij je collega terecht. Die samenwerking met elkaar is wat ons bureau leuk en vernieuwend maakt.

Wij verwachten veel van jou

Als junior communicatiemedewerker ben je overtuigd van de toegevoegde waarde van online zichtbaarheid. Je wordt blij van meedenken over en het ontwikkelen van uiteenlopende communicatiemiddelen binnen ambitieus en groeiende organisatie. Je voelt je verantwoordelijk voor de dagelijkse communicatie en weet bij iedere boodschap de juiste content te vinden. Wat verwachten we van jou:

 • Proactief opstellen en beheren van contentkalenders;
 • Onderhouden en uitbreiden van de online kanalen, waaronder website en social media;
 • Het vertalen van onze USP’s naar onder andere blogs, nieuwsberichten, presentaties, leaflets en nieuwsbrieven;
 • Opstellen van pakkende projectcases;
 • Mede organiseren van diverse kleine en grootschalige evenementen;
 • Bewaken van de huisstijl;
 • Ondersteuning bij arbeidsmarktcommunicatie;
 • Ondersteunen bij interne communicatie.

Wat vragen wij verder?

 • Een afgeronde mbo- of hbo opleiding Marketing en/of communicatie;
 • Je bent een starter of hebt maximaal drie jaar ervaring binnen een verglijkbare functie;
 • Je kunt goed organiseren en samenwerken en neemt initiatief;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en werkt planmatig;
 • Je beschik over een (zeer) goede schijfvaardigheid;
 • Affiniteit en/of ervaring met WordPress, Google Analytics en MailChimp is een pré;
 • Affiniteit en/of ervaring met social mediakanalen is een pré;
 • Affiniteit en/of ervaring met video en grafische programma’s (Adobe) is een pré;
 • Je woon binnen reisafstand van ons kantoor in Dordrecht;
 • Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar.

We stellen er ook veel tegenover

Je vindt bij ons een uitdagende baan als communicatiemedewerker bij een ambitieus ingenieursbureau. Voor jou, als communicatiemedewerker, de ideale omgeving om je kennis te delen en toe te passen en jezelf verder te bekwamen. Naast een collegiale en inspirerende werksfeer, bieden wij je een compleet arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een goed salaris en een pensioenregeling. Standplaats is ons prachtige kantoor in Dordrecht.

Bij ons ben je regisseur van je eigen carrière

KVMC staat voor vooruitgang. We hebben een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) en we werken met “Good-Habitz”, een online trainingsprogramma. Daarmee kun je allerlei soft skills trainen, zoals plannen, leiderschap of effectief communiceren. Daarnaast kun je ook hard skills trainen met een post hbo- of wo-opleiding of technische training. En als je wilt en het werk laat het toe, dan kun je ook eens meekijken met de collega’s van duurzaamheid. Op die manier kan je je enorm verbreden.

We willen graag met je kennismaken

Ben jij de junior communicatiemedewerker die zorgt dat we slimmer kunnen bouwen? Dan willen wij snel met je kennismaken. Stuur een e-mail met motivatie en CV naar i.vanderkooij@kvmc.nl.
Dan gaan wij graag met je in gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over KVMC

KVMC is een ingenieursbureau dat door geheel Nederland installatietechnische adviezen op een unieke manier combineert met de advisering op het gebied van Bouwfysica, Akoestiek, Energie- beheer, Duurzaam bouwen en Brandveiligheid.

Wij staan in de markt bekend als een daadkrachtig ingenieursbureau dat passende oplossingen ontwerpt door toepassing van innoverende en duurzame technieken zoals PCM (Phase Change Materials), zonne-energie, adiabatische koeling, WKO’s en nul-energie technieken, waarbij wij uitgaan van het beginsel dat techniek geen doel op zich is maar een middel om een doel te bereiken.

Onze klanten zijn vastgoedbeleggers, vastgoedmanagers, beheerders, eindgebruikers, architecten, ontwikkelaars en ontwikkelend aannemers die kantoren, winkels en winkelcentra, (luxe) woningen, scholen, parkeergarages, woon-zorg complexen en poliklinieken en gecombineerde complexen ontwikkelen, bouwen, renoveren, exploiteren en beheren.

Meer vacatures

(Aankomend) Adviseur Bouwfysica en duurzaamheid

(Aankomend) Adviseur Bouwfysica en duurzaamheid die zorgt dat we slimmer kunnen bouwen Als (aankomend) Adviseur Bouwfysica en duurzaamheid wacht je bij ons een bijzonder afwisselende baan. Je werkt aan uiteenlopende projecten in de woningbouw en utiliteit maar ook aan...

Vacature: Engineer Elektrotechniek

Engineer Elektrotechniek Geeft elektrotechniek jou energie? Mooi. Want bij KMC houden we van energieke collega’s! Zie jij de toekomst in 3D? Helemaal mooi. Want bij KVMC werken we heel veel in 3D modellen. Daarbij lopen we voor op veel andere ingenieursbureaus. Want...

(Aankomend) Energieprestatie Adviseur

(Aankomend) Energieprestatie Adviseur die voor ons een duurzame bron van inspiratie wil zijn Als (aankomend) Energieprestatie Adviseur wacht je een bijzonder afwisselende baan. Je werkt zowel op kantoor als buiten de deur. Je gaat op pad om utilitaire of woningbouw...

Vacature: Ervaren Adviseur Installatietechniek

Als ervaren adviseur installatietechniek durf je je nek uit te steken Als ervaren adviseur Installatietechniek kun je bij ons je hart ophalen. Je speelt adequaat in op de behoeften van onze opdrachtgevers. Je onderhoudt de contacten. En je creëert niet alleen kansen...

Vacature: (Aankomend) BIM-Engineer

(Aankomend) BIM Engineer die zorgt dat we slimmer kunnen bouwen Als (aankomend) BIM Engineer wacht je bij ons een bijzonder afwisselende baan. Je werkt aan uiteenlopende projecten in de woningbouw en utiliteit. Jouw werk zorgt voor optimale samenwerking en efficiëntie...

Vacature: Engineer Technicus W

Engineer Technicus W die de toekomst in 3D ziet Zie jij de toekomst in 3D? Mooi. Want bij KVMC werken we heel veel in 3D modellen. Daarbij lopen we voor op veel andere ingenieursbureaus. Want we werken integraal in zo’n model. Dus bij ons werken installatietechniek,...

Vacature: Engineer / Technicus W

Ben jij de Engineer / Technicus W die de toekomst in 3D ziet?! Wij zoeken Je hebt een opleiding Installatietechniek of werktuigbouwkunde succesvol afgerond en net als wij zie jij de toekomst in 3D. Je hebt al kennis en kunde van BIM en wilt je daar verder in...