Wat is GPR gebouw berekening?

GPR gebouw berekening

GPR gebouw meet duurzaamheid van woning- en utiliteitsbouw en is inzetbaar voor iedere bouwfase: beleid, ontwerp, realisatie en renovatie. De duurzaamheid van een gebouw wordt weergegeven met rapportcijfers.

Wat zijn rapportcijfers en waarom zijn die belangrijk?

De rapportcijfers zijn onderverdeelt in Energie, Milieu, Gezondheid, Gebruikskwaliteit en Toekomstwaarde. U kunt in één oogopslag zien hoe uw gebouw, project of plan presteert. We bespreken uw ambitie en toetsen dit met het huidige ontwerp. Gezamenlijk kunnen we ontwerpkeuzes veranderen om de scores eventueel te verbeteren. De uiteindelijke scores zijn van invloed op de Milieu Investeringen Aftrek (MIA).

Hoe zit het met de Milieu Investeringen Aftrek (MIA)?

De GPR Gebouw software is erkend door de overheid voor de MIA-regeling. Dit betekend dat u als ondernemer in aanmerking komt om 27% van uw totale investering af te trekken van uw bedrijfswinst. Oftewel u betaald minder belasting! De hoogte van de investeringsaftrek hangt af van de rapportcijfers.

7 voordelen van GPR Gebouw:

  1. Erkend door de overheid: a. MIA, b. Duurzaam inkopen, c. Aanvraag omgevingsvergunning Milieuprestatie (MPG zit hier in)
  2. Certificering
  3. Sluit aan op wet- en regelgeving
  4. Snel inzicht in duurzaamheid voor nieuwbouw en bestaande bouw
  5. Eén communicatiemiddel over duurzaamheid voor het hele bouwteam
  6. Prestatiegericht
  7. Goedkoop in het gebruik

Onderscheidende GPR experts bij aanbestedingen!

Onze GPR experts zijn al in vele projecten onderscheidend geweest bij aanbestedingen. Goed analyseren van de aanbesteding is een kunst die wij goed beheersen.

Offerte binnen 24 uur

Mail uw (schets-) ontwerp naar info@kvmc.nl en u ontvangt binnen 24 uur uw vrijblijvende offerte.