Werken bij

De interactie met elkaar, dat is wat ons ingenieursbureau leuk en vernieuwend maakt

KVMC is een familiebedrijf en daar zijn we trots op. De kracht van KVMC voor opdrachtgevers en medewerkers is dat wij een relatief klein ingenieursbureau zijn. We zijn met circa 20 mensen. Daardoor kunnen we snel schakelen. Dat geldt voor onze projecten. Maar ook voor de onderlinge samenwerking. Doordat wij een klein team hebben kent iedereen elkaar goed. Alle disciplines zitten bij ons ook door elkaar heen. Daardoor hoor je van elkaar wat er speelt en kun je elkaar direct vragen om hulp of advies.

Hero image
image

Vooruitgang staat bij ons voorop

Aan vooruitgang hechten wij heel veel waarde. Vooruitgang in de verduurzaming van vastgoed, of het nou bestaande bouw of nieuwbouw is. Wij willen proactief zijn, kansen creëren, signaleren en inspireren en scoren in de projecten. Met onze oplossingen geven we vorm aan de toekomst en geven we onze opdrachtgevers een voorsprong in de markt. We willen ook dat onze medewerkers vooruitgaan. We willen je opleiden en zorgen dat je je door ontwikkelt. We willen je kennis en kunde meegeven. Wij willen altijd vooruit. Innovaties opzoeken, projecten verbeteren, leermomenten zoeken, problemen tackelen, waar we vervolgens met elkaar van leren. Dat is de progressie die wij als bedrijf continue willen maken. We zijn een familiebedrijf, waarbij aandacht voor elkaar en ruimte voor ontwikkeling voorop staan.

Wij willen altijd vooruit

Innovaties opzoeken
Leermomenten zoeken
Projecten verbeteren
Problemen tackelen

Bij KVMC werk je voor opdrachtgevers in heel Nederland

Wij zijn een ingenieursbureau dat door geheel Nederland installatietechnische adviezen op een unieke manier combineert met de advisering op het gebied van:

Bouwfysica
Akoestiek
Installatieadvies
Duurzaam bouwen
Brandveiligheid

De opdrachtgevers waar je bij ons voor werkt zijn:
vastgoedbeleggers, vastgoedmanagers, beheerders, eindgebruikers, architecten, ontwikkelaars en aannemers die kantoren, winkels en winkelcentra, (luxe) woningen, scholen, parkeergarages, woonzorg complexen en poliklinieken en gecombineerde complexen ontwikkelen, bouwen, renoveren, exploiteren en beheren.

Bij ons ben je regisseur van je eigen carrière

Onze medewerkers bepalen met hun ambities, kennis en kunde ons succes in de markt. Als medewerker ondersteunen we je dan ook zo goed mogelijk om je verder te ontwikkelen en door te groeien binnen ons bureau. Je kunt bij ons doen waar je blij van wordt. Heb je nog weinig ervaring? Dan begeleiden onze ervaren collega’s je en helpen je om nog beter te worden in je vak.

Je kunt je hard skills trainen met een post HBO- of WO-opleiding of bijvoorbeeld technische training.

POP
We hebben een zogenaamde POP, een Persoonlijk Ontwikkel Plan

Good-Habitz
Een online trainingsprogramma met meer dan 100 trainingen

Traineeship
Wil je door serieus door studeren? Dan volg je een traineeship

Masterclass
Voor behoefte aan specifieke kennis binnen een bepaald vakgebied

Wij denken niet in hokjes

Je hoeft niet bang te zijn dat je bij KVMC in een hokje wordt geplaatst. Wij zijn niet het bureau waar iemand met de functie Brandbeveiliging alleen maar Brandoverslagberekeningen mag maken. Als jij wil en het werk laat het toe, dan kun je ook eens meekijken met de collega’s van duurzaamheid. Op die manier kan je je enorm verbreden. Jouw ontplooiing en ontwikkeling staat bij ons voorop. Je loopt bij ons niet tegen muren aan. Je ideeën worden opgepakt. Dat maakt het werken bij ons zo boeiend en afwisselend.

Je kunt altijd een open sollicitatie sturen

Heb jij affiniteit met techniek? Voel je je aangesproken door de vakgebieden installatietechniek, bouwfysica, brandveiligheid en duurzaamheid? Ben je ambitieus, daadkrachtig en enthousiast? Sluit je profiel niet geheel aan bij de vacatures die worden beschreven, maar verwacht je wel een goede aanvulling te zijn op ons team?! Dan dagen we je bij deze uit om toch te solliciteren!

Solliciteer

We hebben ook stageplekken voor studenten en afstudeerders

Binnen onze verschillende vakgebieden zijn we regelmatig op zoek naar nieuwsgierige, leergierige en ambitieuze stagiaires en afstudeerders. Als stagiaire bij KVMC loop je mee met de dagelijkse werkzaamheden en werk je mee aan onze lopende projecten. Daarbij word je begeleid door een ervaren, persoonlijke mentor. Zo doe je concrete, vakinhoudelijke kennis op en krijg je een indruk van het werk en de mensen achter onze organisatie. Je kunt bij ons ook werken aan je afstudeeropdracht. Je voert dan het door jou gekozen onderwerp zelfstandig uit, waarbij je inhoudelijk begeleid wordt door één van onze deskundigen.

Als stagiaire bieden we je:

  • Een professionele en praktijkgerichte werkomgeving
  • Deskundige begeleiding bij stages en afstuderen
  • Een passende stagevergoeding
  • Kans op een baan na de afgeronde stage of afstudeeropdracht

Heb je vragen of wil je bij ons een stageplek?

Neem contact op