Bouwfysica

De eisen voor comfort binnen gebouwen nemen toe. Dit vraagt om een goed advies over de bouwfysische en akoestische aspecten. Een gebouw moet voor de eindgebruiker prettig, gezond en comfortabel zijn. Of dat nu een kantoor, een laboratorium of een woning is.

© Waaijer Projectrealisatie - Oudland InBloei
© Waaijer Projectrealisatie - Oudland InBloei

Op alle gebieden van bouwfysica en akoestiek geven wij je advies en we beoordelen gebouwen en constructies op vocht en warmte. Denk aan energie- en warmtebeheer, licht en bezonning, ventilatie, vochtwering en milieutechnische onderzoeken. Bij KVMC zoeken we voortdurend naar hoe dingen slimmer kunnen. Zo maken onze professionals de bouwfysische en akoestische berekeningen met behulp van de allernieuwste programma’s. We hebben met de disciplines installatietechniek, bouwfysica, duurzaamheid en brandveiligheid alle kennis in huis om tot een toekomstbestendig ontwerp te komen.

Elk advies baseren wij op praktijkervaring en theoretische kennis. Onze adviezen zijn praktisch en herkenbaar. Daarnaast vinden we binnen jouw budget altijd de beste oplossing voor jouw gebouw en ambities.

Ontdek hier enkele van onze projecten en bekijk hoe wij onze opdrachtgevers hebben voorzien van integraal advies.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact op met Loran.


    Onze blogs