Advies waar je op kan bouwen. Dat is ons motto en dat is niet voor niets. We zijn een ingenieursbureau met 25 jaar ervaring. Door heel Nederland adviseren wij over de totale levensduur van vastgoed. Wij bieden je integrale, goed uitvoerbare oplossingen voor een duurzaam, gezond, veilig en betaalbaar gebouw.

© Dudok projectontwikkeling - Blokk
© Dudok projectontwikkeling - Blokk

Installatietechniek

Een integrale blik, dat is wat in de huidige tijd bij renovatie en nieuwbouw belangrijker is dan ooit. Hoe realiseer je duurzaamheid, comfort, betaalbaarheid én veiligheid? Hoe zorg je dat je voldoet aan wet- en regelgeving? En hoe krijg je een ontwerp dat het beste scoort op jouw eisen, gedurende de hele levensduur van het gebouw?

Lees meer

Advies in bouwfysica

De eisen voor comfort binnen gebouwen nemen toe. Dit vraagt om een goed advies over de bouwfysische en akoestische aspecten. Een gebouw moet voor de eindgebruiker prettig, gezond en comfortabel zijn. Of dat nu een kantoor, een laboratorium of een woning is.

Lees meer

Brandveiligheid

Een gebouw moet brandveilig zijn. Altijd. Of het nu gaat om bestaande bouw of nieuwbouw: de veiligheid voor de eindgebruiker staat op nummer een. Samen met jou als opdrachtgever maken we keuzes om tot brandveiligheid op maat te komen. Van de ontwerpfase tot en met de uitvoering en ingebruikname.

Lees meer

Duurzaamheid

Je wil je pand verduurzamen. Door de energietransitie begrijpen wij dat maar al te goed. Wij geven prioriteit aan duurzaamheid. Comfortabele, gezonde en flexibele gebouwen en installaties zijn hard nodig. Helder communiceren over kosten en haalbaarheid hoort daar ook bij. Hoe zorg je ervoor dat projecten betaalbaar blijven en er tegelijkertijd een duurzaam gebouw ontstaat?

Lees meer

BIM

Wij streven naar sneller, nauwkeuriger en efficiënter samenwerken en werken dus logischerwijs al jaren met BIM. Wij zijn inmiddels specialist op het gebied van het Bouw- Informatiemodel. Wij gaan voor een passend en kloppend ontwerp dat voldoet aan de wensen en eisen van jou als opdrachtgever.

Lees meer

Vastgoedinspecties

Wanneer je jouw vastgoed wil aan- of verkopen, heb je een betrouwbare en onafhankelijke partner nodig. We zijn bij KVMC gespecialiseerd in vastgoedinspecties van allerlei panden. Denk aan kantoren, appartementen, scholen en woontorens.

Lees meer

Onze blogs