Werken en leren

We zijn trots op onze open cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn. Samen vormen we een divers en gezellig team. Onze overtuiging: werk is een belangrijk deel van je leven, laten we er vooral iets heel leuks van maken. We vieren successen en vinden altijd wel ergens een reden voor een feestje. We geloven ook dat dit voor het succes van projecten belangrijk is. Het maakt teams hechter, zorgt voor nog meer vertrouwen en versterkt de samenwerking op projecten.

De interactie met elkaar, dat is wat ons ingenieursbureau leuk en vernieuwend maakt

Wij zijn een familiebedrijf en daar zijn we trots op. Onze kracht is dat wij een relatief klein ingenieursbureau zijn. We zijn met circa 25 collega’s. Daardoor kent iedereen elkaar goed. Alle disciplines zitten bij ons ook door elkaar heen. Daardoor hoor je van elkaar wat er speelt en kun je elkaar direct vragen om hulp of advies.

Vooruitgang staat bij ons voorop

We willen vooruit, zijn ambitieus, willen het elke dag beter doen en zoeken dus continu naar hoe dingen slimmer kunnen. Welke bewezen nieuwe technieken en werkwijzen zijn er en hoe passen we die praktisch toe op projecten? Door hecht samen te werken kijken we vanuit onze verschillende disciplines integraal naar opgaven.

Met onze oplossingen geven we vorm aan de toekomst en geven we onze opdrachtgevers een voorsprong in de markt. We willen ook dat onze medewerkers vooruitgaan. We bieden  je opleidingen aan en helpen je om je te ontwikkelen. Als team zoeken we innovaties op om projecten te verbeteren, grijpen we problemen aan om met elkaar van te leren. Dat is de progressie die wij als bedrijf continu willen maken.

Wij willen altijd vooruit

 • Innovaties opzoeken
 • Leermomenten zoeken
 • Projecten verbeteren
 • Problemen oplossen

Bij KVMC werk je voor opdrachtgevers in heel Nederland.

Wij zijn een ingenieursbureau dat door geheel Nederland advies geeft op het gebied van:

 • Installatieadvies
 • Bouwfysica
 • Brandveiligheid
 • Duurzaamheid
 • Vastgoed inspecties

Zo werk je bijvoorbeeld voor architecten die woon-zorgcomplexen of laboratoria ontwikkelen.

Bij ons ben je regisseur van je eigen carrière

Onze medewerkers bepalen met hun ambities, kennis en kunde ons succes in de markt. Als medewerker ondersteunen we je dan ook zo goed mogelijk om je verder te ontwikkelen en door te groeien binnen ons bureau. Je kunt bij ons doen waar je blij van wordt. Heb je nog weinig ervaring? Dan begeleiden onze ervaren collega’s je en helpen je om nog beter te worden in je vak.

Je kunt je hard skills trainen met een post HBO- of WO-opleiding of bijvoorbeeld technische training.

 • POP
  We hebben een zogenaamde POP, een Persoonlijk Ontwikkel Plan
 • Good-Habitz
  Een online trainingsprogramma met meer dan 100 trainingen
 • Traineeship
  Wil je serieus door studeren? Dan volg je een traineeship
 • Masterclass
  Voor behoefte aan specifieke kennis binnen een bepaald vakgebied

Ontwikkel je op meerdere fronten

Je hoeft niet bang te zijn dat je bij KVMC in een hokje wordt geplaatst. Wij zijn niet het bureau waar iemand met de functie adviseur brandveiligheid alleen maar brandoverslagberekeningen mag maken. Als jij wilt en het werk laat het toe, dan kun je ook eens meekijken met de collega’s van duurzaamheid. Op die manier kun je je enorm verbreden. Jouw ontplooiing en ontwikkeling staan bij ons voorop. Jouw ideeën nemen we serieus. Dat maakt het werken bij ons zo boeiend en afwisselend.

We werken samen met:

Als familiebedrijf hebben we ruim 25 jaar ervaring. Samen mogen we zo’n 100 projecten per jaar doen voor onze opdrachtgevers. Onze projecten zijn heel divers: lang- en kortlopend, van een tot een woontoren van 150 meter tot de royal lounge van Schiphol.

 

Successen moet je vieren

Onze overtuiging: werk is een belangrijk deel van je leven, laten we er vooral iets heel leuks van maken. We vieren successen en vinden altijd wel ergens een reden voor een feestje. We geloven ook dat dit voor het succes van projecten belangrijk is. Het maakt ons team hechter, zorgt voor nog meer vertrouwen en versterkt de samenwerking op projecten.

Over ons

Onze blogs