Installatie- techniek

Een integrale blik, dat is wat in de huidige tijd bij renovatie en nieuwbouw belangrijker is dan ooit. Hoe realiseer je duurzaamheid, comfort, betaalbaarheid én veiligheid? Hoe zorg je dat je voldoet aan wet- en regelgeving? En hoe krijg je een ontwerp dat het beste scoort op jouw eisen, gedurende de hele levensduur van het gebouw?

Omdat wij al jaren over de totale levensduur van vastgoed adviseren, zit die integrale benadering in ons DNA. We nemen alles mee: installatietechniek, duurzaamheid, bouwfysica en brandveiligheid. Zo vinden we – binnen jouw budget – altijd de beste oplossing voor jouw gebouw en ambities. Dat is dus ook altijd maatwerk. Het juiste installatieconcept stemmen we samen af op de bouwfysische eigenschappen en het gebruik van het gebouw.

Eén aanspreekpunt geeft rust. Wij adviseren en begeleiden je bij de realisatie van de complete werktuigkundige en elektrotechnische installaties. Van het programma van eisen, de uitwerking van het ontwerp in VO, DO en TO tot en met de oplevering en nazorg. We controleren of de uitgangspunten en beslissingen uit de eerdere fases ook in het uitvoeringsgereed ontwerp zitten en gehandhaafd blijven. Ook de uitvoering moet kloppen: dit toetsen wij voor jou.

We geven advies voor zowel nieuwbouw als renovatie in de sectoren:

  • onderwijs
  • gezondheidszorg
  • woningbouw
  • industrie

Het juiste installatieconcept stemmen we, samen met jou als projectpartner, af op de bouwfysische en brandtechnische eigenschappen en op het gebruik van het gebouw.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact op met Loran.

    Onze blogs