installatietechniek

Je wil je pand verduurzamen. Door de energietransitie begrijpen wij dat maar al te goed. Wij geven prioriteit aan duurzaamheid. Comfortabele, gezonde en flexibele gebouwen en installaties zijn hard nodig. Helder communiceren over kosten en haalbaarheid hoort daar ook bij. Hoe zorg je ervoor dat projecten betaalbaar blijven en er tegelijkertijd een duurzaam gebouw ontstaat?

© Dudok projectontwikkeling - Blokk
© Dudok projectontwikkeling - Blokk

Onze collega’s van installatietechniek, bouwfysica, duurzaamheid en brandveiligheid werken hecht samen. We hebben alle kennis in huis om jou te helpen en hanteren daarbij een integrale aanpak, of het nu gaat om uitgebreid onderzoek of een Quick Scan. De mogelijkheden van een duurzaam gebouw, installatie of werkwijze brengen we voor jou in kaart. Dit doen we op basis van regelgeving (BENG, EPG en Energielabel) en duurzaamheidscertificering (BREEAM, Leed, GPR, WELL AP en Circulair bouwen).

Wij helpen je daarbij ook wegwijs te worden. Ook als het gaat om een activiteitenbesluit, EPBD, energielabel, MJA3, EED, of WABO-stukken. Wij geven advies, berekenen én leveren aan, voorbeelden hiervan zijn:

Om te kunnen vernieuwen en verduurzamen werken we samen. Met jou en met onze samenwerkingspartners bouwen we verder aan duurzaamheid.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact op met Loran.


    Onze blogs