Advies waar je op kan bouwen, dat is ons motto. En dat is niet voor niets. We zijn een ingenieursbureau met 25 jaar ervaring. Door heel Nederland adviseren wij over de totale levensduur van vastgoed. Wij bieden integrale, goed uitvoerbare oplossingen voor een duurzaam, gezond, veilig en betaalbaar gebouw.

Wij weten: in een goed ontwerp grijpt alles in elkaar.

Onze organisatie

Wij zijn een divers ingenieursbureau waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn. We hebben bij KVMC een open cultuur en daar zijn we trots op. We respecteren elkaar om wie we zijn en werken samen vanuit een integraal oogpunt.

Als familiebedrijf gaan we voor duurzame, lange relaties met opdrachtgevers. We bewegen flexibel mee met de vragen van onze opdrachtgevers en weten hoe belangrijk het is continu met elkaar te blijven praten.

Onze overtuiging: werk is een belangrijk deel van je leven, laten we er vooral iets heel leuks van maken. We vieren successen en vinden altijd wel ergens een reden voor een feestje. We geloven ook dat dit voor het succes van projecten belangrijk is. Het maakt ons team hechter, zorgt voor nog meer vertrouwen en versterkt de samenwerking op projecten.

Elk project is een nieuwe kans om het samen nóg beter te doen. Dat levert niet alleen goede gebouwen op, het is vooral ook heel leuk!

Loran van der Kooij

algemeen directeur

Ingmar van der Kooij

financieel directeur

Theo Versluis

adjunct directeur installatietechniek

Patrick Steenbergen-Schäffer

sr. adviseur en teamleider bouwfysica, duurzaamheid en brandveiligheid
Team

Kernwaarden

Gedreven

We willen vooruit, zijn ambitieus, bouwen continu aan ons bedrijf, onze kennis en onze diensten. We willen het elke dag beter doen en zoeken dus voortdurend naar hoe dingen slimmer kunnen. Welke bewezen nieuwe technieken en werkwijzen zijn er en hoe passen we die praktisch toe op projecten? Door hecht samen te werken zijn we in staat vanuit onze verschillende disciplines integraal naar opgaven te kijken. We nemen alles mee: installatietechniek, duurzaamheid, bouwfysica en brandveiligheid. Zo vinden we – binnen jullie budget – altijd de beste oplossing voor jullie gebouw en ambities.

Pragmatisch

Door de energietransitie is het snel verduurzamen van vastgoed van groot belang. Er komen continu nieuwe technieken op de markt, maar de hoofdvraag is en blijft, hoe realiseren we het snel, goed en betaalbaar? Wij hebben door onze betrokkenheid bij de hele levensduur van een gebouw altijd een scherp oog voor de praktische toepasbaarheid van onze adviezen. We innoveren continu, maar vaak met bewezen technieken. Bijvoorbeeld door bestaande technieken net iets anders toe te passen, waardoor extra verhuurbaar oppervlak ontstaat én ons advies goed uitvoerbaar blijft.

Toegankelijk

De beste oplossing vinden voor de hele levensduur van jullie gebouw, gebruik, ambities en budget vraagt om bijzonder goede samenwerking. Wij zijn een open en toegankelijk bureau met korte lijnen en brengen belangen, partijen en disciplines bij elkaar. We bewegen flexibel mee met de vragen van onze opdrachtgevers en weten hoe belangrijk het is continu met elkaar te blijven praten. Is er iets, dan maken we dit meteen bespreekbaar en lossen we het samen op. Op ons kun je bouwen.

Plezier

We zijn trots op onze open cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn. Samen vormen we een divers en gezellig team. Onze overtuiging: werk is een belangrijk deel van je leven, laten we er vooral iets heel leuks van maken. We vieren successen en vinden altijd wel ergens een reden voor een feestje. We geloven ook dat dit voor het succes van projecten belangrijk is. Het maakt teams hechter, zorgt voor nog meer vertrouwen en versterkt de samenwerking op projecten. Als familiebedrijf gaan we voor duurzame, lange relaties met partners en opdrachtgevers.

Onze blogs