Wij gaan op vakantie!  Week 31 en 32 heeft KVMC een collectieve vakantiesluiting

KVMC en DMHC samen voor plezier op het hockeyveld

Bij KVMC geloven we dat plezier de sleutel is tot succes. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat we sinds het hockeyseizoen 2023-2024 een van de shirtsponsoren zijn van alle teams van de Dordrechtse Mixed Hockey Club (DMHC).

Of je nu in een selectieteam speelt of in een recreantenteam, wij zijn er voor iedereen. Deze sponsoring heeft een looptijd van drie jaar, waarmee we ons langdurig verbinden aan de club en haar leden.

Onze samenwerking met DMHC is meer dan alleen een sponsordeal; het weerspiegelt onze toewijding aan plezier, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Hockey is een sport die teamwork, doorzettingsvermogen en enthousiasme vereist – waarden die wij bij KVMC ook hoog in het vaandel hebben staan.

Daarnaast zijn we graag lokaal betrokken omdat onze vestiging in Dordrecht is. Door DMHC te ondersteunen, dragen we bij aan een positieve en energieke sportomgeving waar zowel jongeren als volwassenen kunnen groeien en excelleren. We zijn ontzettend trots om deel uit te maken van deze gemeenschap en kijken ernaar uit om de teams van DMHC aan te moedigen en hun successen te vieren. Samen zorgen we voor plezier en prestatie op het hockeyveld!

Onze blogs