Sleuteloverdracht gemeentehuis Westland 

Sleuteloverdracht gemeentehuis westland

Op 3 juli heeft de overdracht plaatsgevonden van het nieuwe energie neutrale gemeentehuis Westland. Wethouder Bram Meijer ontving de sleutel uit handen van directeur Piet van Hoeven van het ontwikkelende en realiserende consortium De Groene Schakel, waarin voor ingenieursbureau KVMC een integrale (installatietechniek, bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid) adviesrol was weggelegd.
De komende tijd gaat de gemeente proefdraaien met de ICT-voorzieningen en de organisatie- en dienstverleningsprocessen. Vanaf 28 augustus kunnen inwoners in het gemeentehuis aan de Verdilaan in Naaldwijk terecht voor hun paspoort, rijbewijs of andere producten en diensten. De medewerkers van de gemeente hebben hun werkplek vanaf dat moment in het kantoorgebouw aan de Laan van de Glazen Stad in Naaldwijk. In september vindt de officiële opening plaats en zijn er tevens twee open dagen voor het publiek.

Wethouder Meijer is tevreden. “De bouw van beide panden heeft ongeveer 13 maanden in beslag genomen. Door alle partijen is keihard gewerkt om de sleuteloverdracht volgens planning op 3 juli te laten plaatsvinden. Het is een mooie prestatie dat dit is gelukt.”

Onze blogs