ABN Plot

ABN Plot is een onderdeel van de grootschalige gebiedsontwikkeling rondom Ahoy en Zuidplein in Rotterdam. Het voormalige ABN AMRO kantoor maakt plaats voor een nieuwe woontoren, die een thuis zal bieden aan young professionals en studenten. Deze transformatie is een van de grootste stedelijke projecten van de gemeente Rotterdam en zal het gebied een nieuwe impuls geven.

KVMC speelt een cruciale rol in dit project. Vanaf het begin zijn wij betrokken bij het ontwerpen en adviseren op het gebied van installatietechniek, bouwfysica, energie en duurzaamheid, en brandveiligheid. Onze expertise zorgt ervoor dat het gebouw niet alleen functioneel en comfortabel is, maar ook voldoet aan de hoogste normen op het gebied van energie-efficiëntie en veiligheid.

Een van de kernpunten van dit project is het creëren van een flexibel en duurzaam gebouw. Op de begane grond worden commerciële ruimtes ingericht die eenvoudig kunnen worden aangepast aan de behoeften van toekomstige gebruikers. Dit zorgt ervoor dat het gebouw veelzijdig en toekomstbestendig is.

Door nauwe samenwerking met alle betrokken partijen, van de opdrachtgever tot de architect en de constructeur, wordt gezorgd voor een optimaal resultaat in elke fase van het project.

KVMC streeft ernaar om bij te dragen aan een levendige en duurzame leefomgeving in Hart van Zuid. Met onze betrokkenheid bij ABN Plot zetten we een belangrijke stap in de transformatie van dit gebied, waarbij we de toekomst van Rotterdam vormgeven.

Locatie: Rotterdam Opdrachtgever: Heijmans Ontwerp: Kraaijvanger

Onze blogs