Wij gaan op vakantie!  Week 31 en 32 heeft KVMC een collectieve vakantiesluiting

BREEAM certificaat Corridor II te Breukelen afgegeven!

Net na onze vakantie heeft KVMC samen met het ontwerpteam van Corridor II te Breukelen een BREEAM Nieuwbouw en Renovatie certificaat mogen ontvangen. De Corridor II heeft een score van 62,66% procent behaald, goed voor 3 BREEAM sterren. Het pand is het nieuwe hoofdkantoor geworden voor het bedrijf Securitas Nederland.

Al tijdens de bouw is de aannemer en tevens opdrachtgever Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Zo is er veel aandacht geschonken aan afvalsortering en verwerking.

Om een zo comfortabel mogelijke werkomgeving te bieden aan de nieuwe medewerkers is er gezorgd voor extra daglicht, een extra goede interne luchtkwaliteit en een hoog thermisch comfort.
Om het watergebruik zo laag mogelijk te houden zijn er toiletten geplaatst die een 4 liter spoeling hebben, waterkranen met elektrische sensoren, waterbesparende douches en urinoirs.
Het ontwerpteam heeft zo voor een modern, duurzaam en prettig te gebruiken kantoorgebouw gezorgd.

KVMC is betrokken geweest als BREEAM-NL expert en commissioningsmanager. Wij begeleiden het certificeringsproces en controleren de aangeleverde bewijslast ten behoeve van het certificaat. Daarnaast worden de installaties na oplevering het eerste jaar gecontroleerd door de commissioningsmanager vanuit KVMC. Wij controleren of de installaties naar behoren werken om de gebruiker van het gewenste comfort, waarop het gebouw ontworpen is, te voorzien.

Onze blogs