Havenhoofd

Er is behoorlijk aan de weg getimmerd in en rondom Barendrecht. Woontorens, huizen en winkels zijn in de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond gerezen. KVMC heeft ook haar bijdrage mogen leveren aan de ontwikkeling van Barendrecht.

Aan KVMC gevraagd om de garage te beoordelen ten aanzien van de ventilatie-installatie. De garage is een onderdeel van de nieuwste uitbreiding in Barendrecht, een groeikern onder de rook van Rotterdam, werd en is de garage een belangrijke schakel in de ontsluiting van dit woongebied en draagt het bij aan de bereikbaarheid van de sociale voorzieningen. KVMC heeft zich tot op heden ingezet om de garage als gecertificeerd op te leveren. T.g.v. onderstaande werkzaamheden welke door KVMC zijn opgepakt werd de parkeergarage ten aanzien van de stallingplaatsen op de langere baan geschoven.

Door B.M. van Houwelingen en Fraanje Groep werd aan KVMC gevraagd om alle zaken in de dienstverlening- en horeca-units te regelen. Het ging hier met name om de technische invulling van de units welke betrekking hadden op o.a. riolering, vetleidingen, nuts voorzieningen, afzuigmogelijkheden t.b.v. de bakwanden en alle correspondentie daaromheen met de desbetreffende huurders. KVMC zorgde voor een stuk engineering, voorbereidingswerkzaamheden, correspondentie met Gemeente Barendrecht om de opdrachtgever een flinke kostenbesparing te laten realiseren t.g.v. positionering vetvangputten en nog vele andere belangrijke taken om het uitvoeringsproces zo goed mogelijk te laten verlopen.

KVMC had het totale pakket, zoals hierboven vermeld, in haar opdracht waaruit uiteindelijk ook de afbouwcoördinatie uit voortvloeide. KVMC heeft voor, tijdens en na de uitvoering met regelmaat contact gehad met de 17 huurders. De diversiteit aan Horecagebruikers, Grieks, shoarma, Frans, Hollands en nog vele andere horeca units gecombineerd met een aantal dienstverlening waaronder een reisbureau zorgde voor een leuke uitdaging. KVMC heeft tevens de opleveringen verzorgt van al de Units en heeft de opdrachtgevers in zoveel mogelijke taken ondersteund om planningen te bewaken en te sturen en afspraken na te komen.

Met dank aan de goede correspondentie met de huurders, opdrachtgevers en de Gemeente is het project opgeleverd. Het gebrek aan diversiteit binnen Barendrecht werd opgevuld en gerealiseerd in Havenhoofd d.m.v. prachtige restaurants, eetcafés, een kapper, een reisbureau en beautysalon en een parkeergarage onder het marktplein.

Locatie: Barendrecht

Onze blogs