Huyze Royal

In Scheveningen realiseert Kroon & De Koning een zevental riante parkwoningen. Deze parkwoningen bevatten zeven zorgeenheden voor elk 12 personen. Alle 7 woningen hebben op de begane grond een gezamenlijke woonkamer, een keuken en een lift.

Fase 2 bestaat uit het vervangen van de bestaande zorgvleugel aan de achterzijde van het entreegebouw door een zevental parkwoningen. Deze parkwoningen bevatten zeven zorgeenheden voor elk 12 personen. Door de geleding van de massa ontstaan individuele gebouwen met een verbindend tussenlid. De zorgvuldige plaatsing van de eenheden zorgt voor een duidelijk gedefinieerde groene ruimte waaraan gewoond kan worden. Alle 7 woningen hebben op de begane grond een gezamenlijke woonkamer, een keuken en een lift.

Fase 2 wordt gerealiseerd door Kroon & De Koning. Het architectonisch ontwerp is verzorgt door Inbo Architecten, de constructies door Van Rossum Raadgevende Ingenieurs. KVMC adviseert voor fase 2 op het gebied van Akoestiek, Brandveiligheid en de gebouwgebondeninstallaties.

Het gebouw is geheel ontworpen in Revit. Alle woningen worden standaard voorzien van o.a. domotica, buitenzonwering, mechanische ventilatie met warmteterugwinning, vloerverwarming & -koeling, een brandmeldcentrale en zusteroproepsysteem. Aan de buitengevel en in de algemene ruimten wordt een CCTV systeem aangelegd.

De warmte- en koude opwekking wordt verzorgt door een tweetal lucht/water warmtepompen welke op het dak staan opgesteld. Deze krijgen de nodige elektrische voeding door PV panelen.

Locatie: Scheveningen

Onze blogs