Kantorencomplex in Zeist

Aan de Arnhemse Bovenweg in Zeist staat een kantorencomplex van meer dan 2500 m² midden in een groene omgeving op het landgoed De Breul. Je vindt hier een ideale werkomgeving door de combinatie van een modern gebouw op een authentiek landgoed. De parkeergelegenheid vind je in de ondergrondse parkeergarage om zo het natuurrijke karakter van het landgoed te waarborgen.

Maatwerkadvies
Voor dit kantorencomplex mocht KVMC maatwerkadvies leveren door een roadmap te creëren om het gebouw naar Paris Proof en Net Zero te leiden. De oude installatie is vervangen door een nieuwe installatie die efficiënter omgaat met energie, energie terugwint in de vorm van warmte en hernieuwbare energie gebruikt. Hierdoor wordt het comfort in het gebouw verbeterd. Deze maatregelen hebben geleid tot het door de opdrachtgever gewenste label van A++.

Ook is er al ledverlichting geplaatst, zijn er warmtepompen geïnstalleerd en liggen er zonnepanelen op het dak.

KVMC als integraal adviseur
Binnen dit project werkt KVMC als integraal adviseur. Het leveren van integraal advies betekent dat onze collega’s samen op een groot deel van onze vakdisciplines adviseren, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de andere disciplines. Zo is tijdens dit maatwerkadvies project de labelbewaking gewaarborgd in samenwerking met onze afdeling installatietechniek.

 

Houdt onze website in de gaten voor meer informatie over dit project en al onze andere projecten.

Locatie: Zeist

Onze blogs