Wij gaan op vakantie!  Week 31 en 32 heeft KVMC een collectieve vakantiesluiting

Keerweer

Langs de A16 in Dordrecht wordt een nieuw bedrijvenpark ontwikkeld, bestaande uit zestien moderne bedrijfsunits met kantoorruimte. Deze units zijn speciaal ontworpen voor MKB-bedrijven en variëren in grootte om aan verschillende behoeften te voldoen. Het terrein, dat momenteel nog weiland is, ligt tussen de bestaande bedrijven aan de Keerweer en de A16.

KVMC is als integraal adviseur nauw betrokken bij dit project en voert onder andere een uitgebreide variantenstudie uit. Deze studie richt zich op het installatieconcept op basis van energieprestatie en omvat een grondige analyse van investeringskosten, energiekosten, onderhoudskosten en terugverdientijden.

Daarnaast adviseren we ook op het gebied van bouwfysica, duurzaamheid en brandveiligheid. Waarbij akoestisch comfort, visueel comfort, luchtkwaliteit en energieprestatie centraal staan. De bedrijfsunits en kantoren worden voorzien van zonnepanelen, elektrische warmtepompen en hoogwaardige isolatie. Er wordt een integraal plan opgesteld dat brandcompartimentering, veilig vluchten en brandbeveiligingsinstallaties omvat.

Met de opdrachtgever hebben we al eerder succesvol samengewerkt tijdens project De Burgraadt. Na een zeer prettige samenwerking zijn we trots nu bij te kunnen dragen aan een duurzaam en innovatief bedrijfspark in Dordrecht. We kijken ernaar uit om ook dit project tot een succes te maken.

Locatie: Dordrecht Opdrachtgever: Van Twist Vastgoed Ontwerp: Van Es Architecten

Onze blogs