Wij gaan op vakantie!  Week 31 en 32 heeft KVMC een collectieve vakantiesluiting

KSG de Breul

KVMC heeft de opdracht verworven voor het verstrekken van installatieadvies aan KSG De Breul in Zeist.

De Breul is een katholieke scholengemeenschap in Zeist, waar mavo, havo, atheneum, gymnasium en Technasium worden aangeboden. De school staat voor hoogwaardig onderwijs en brede ontwikkeling van leerlingen, gecreëerd in een veilige en pedagogische omgeving. Het motto van De Breul is ‘samen leven, samen leren, samen doen’. Elke dag werken ongeveer 1500 leerlingen en zo’n 170 personeelsleden nauw samen op deze school.

Het huidige onderwijscomplex van De Breul heeft een totale omvang van 12.467 m2 en is ontstaan uit verschillende bouwfasen, met het oorspronkelijke markante gebouw dat in 1954 werd gebouwd. Uitbreidingen vonden plaats in 1980, 1991 en 2013, waarbij in 2013 ook een apart paviljoen met onderwijsruimten werd toegevoegd.

Het vernieuwingsplan omvat meerdere aspecten:

  • De bouw van een nieuw sportgebouw met een speelveld dat voldoet aan de KNHB-regels.
  • Fasering van de sloop van bouwdelen uit 1980/1991 en de daaropvolgende nieuwbouw van onderwijsgebouwen en het paviljoen (Breulcafé).
  • Renovatie van de oorspronkelijke gebouwdelen uit 1954.
  • Aanpassingen op het gebied van installatietechniek en een nieuw vlekkenplan voor de gebouwdelen uit 2013, na de nieuwbouw in 1980/1991.

KVMC zal als installatieadviseur optreden voor deze 6 verschillende gebouwen. We zijn ontzettend enthousiast om samen met het ontwerpteam deze uitdaging aan te gaan en zijn vastberaden om onze kernwaarden van gedreven, pragmatisch, toegankelijk en plezier in dit project tot uiting te brengen.

We zullen regelmatig updates over de voortgang van dit project delen via onze website, zodat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.

Locatie: Zeist

Onze blogs