Max & Moore Amsterdam

In Buiksloterham, grenzend aan Overhoeks in Amsterdam Noord, ontwikkelen Being Development en COD een hoogwaardig en duurzaam kantoorproject van 9.800 m2. Het project, genaamd Max & Moore, is ontworpen door Mei Architects en ingenieursbureau KVMC is verantwoordelijk voor een integraal ontwerp op het gebied van installatietechniek, bouwfysica, brandveiligheid, akoestiek en duurzaamheid.

Max & Moore komt aan de Asterweg in Buiksloterham te Amsterdam Noord. De ligging is uitstekend: direct aan het water van het Tolhuiskanaal en nabij Station Amsterdam Centraal. Max & Moore luidt de eerste fase van de herontwikkeling van een terrein met oude bedrijfsgebouwen in, dat eind 2017 door Being Development en COD verworven is.

Max & Moore is een modern en duurzaam kantorencomplex met een robuuste uitstraling, passend bij de industriële sfeer van Buiksloterham. Twee afzonderlijke gebouwen van respectievelijk 7.200 m2 en 2.800 m2 staan in verbinding middels een brugconstructie. Het complex beschikt over grote, flexibel in te delen verdiepingen met hoge plafonds en grote raampartijen. Naast kantoorruimte biedt het programma horecaruimte, 88 parkeerplaatsen en een overdekte fietsenstalling. Max & Moore streeft naar een BREEAM Excellent certificaat. De gebouwen worden geheel energieneutraal gemaakt, met een WKO-installatie in combinatie met PV-panelen op het dak en geïntegreerd in de gevel. Bijzonder zijn de dakterrassen en wintertuinen, waarmee vrijwel alle verdiepingen over unieke buitenruimtes beschikken.

Middels deze website houden wij jullie op de hoogte van de ontwikkelingen binnen dit project.

Locatie: Amsterdam Opdrachtgever: Being Development, COD | Development Pioneers Ontwerp: Mei Architects Vloeroppervlakte: 9.800 m2

Onze blogs