Wij gaan op vakantie!  Week 31 en 32 heeft KVMC een collectieve vakantiesluiting

Microsoft Brussel

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan een grootschalige renovatie ten behoeve van diverse afdelingen van Microsoft in Brussel. Het betrof hier de afdelingen Legal Corporate Affairs en het Executive Briefing Center. Het project omvat grootschalige renovatie van circa 2.500 m².

Op de afdeling Legal Corporate Affairs werken circa 50 mensen. Daarbij is er één grote boardroom gerealiseerd voor 20 personen en een tweetal kleinere boardrooms voor 8 personen. Tevens zijn er een viertal spreekkamers en een viertal conference call kamer gecreëerd. Op deze afdeling heeft het nieuwe werken zijn intrede gedaan.

Het Executive Briefing Centre moet hét centrum worden waar potentiële afnemers worden overtuigd van de producten van Microsoft. Hier worden presentaties, demonstraties, nieuwe ontwikkelingen welke specifiek gerelateerd zijn aan Europese overheden, schoolbesturen en industriële partijen.

In het Executive Briefing Centre zijn naast diverse kleine en grotere boardrooms ook verschillende Demoruimtes, video conferencingroom, 360º demo room, bagageruimte, serverruimte en keuken gehuisvest.

KVMC heeft binnen de hoge wensen en hoge eisen van de opdrachtgever een state of the art installatie ontworpen met onder andere klimaatplafonds, LED-verlichting en diverse andere innovatieve toepassingen waar wij (helaas) niks over mogen schrijven van onze opdrachtgever.

Wij zijn bijzonder trots dat wij aan dit project hebben mogen werken!

Locatie: Brussel

Onze blogs