Wij gaan op vakantie!  Week 31 en 32 heeft KVMC een collectieve vakantiesluiting

Nieuw Vossemeer

Het huidige zorgcentrum voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. Daarvoor in de plaats is een nieuw zorgcentrum gerealiseerd. Daarin kunnen ouderen – met eventuele zorg aan huis – zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Het project omvat in totaal 48 wooneenheden met diverse aangrenzende functionele ruimtes.

In Nieuw-Vossemeer (Tholen) is het nieuwe zorgcentrum gebouwd. De nieuwbouw biedt ruimte aan 24 eenheden verzorgd wonen en 24 eenheden beschermd wonen. Daarnaast zijn er diverse zorggerelateerde functies in het gebouw opgenomen, zoals onder andere een huisartsenpost, fysiotherapiepraktijk en ruimtes ten behoeve van ondersteunende programma’s.

Duurzaamheid heeft binnen dit project een hoge ambitie waaraan vorm wordt gegeven door middel van de volgende GPR-Scores; Energie 9, Toekomstwaarde 9, Gezondheid 8, Gebruikskwaliteit 7,5 en Milieu 7.

Zorgverlener Stichting tante Louise-Vivensis, woningbouwvereniging Stadlander en PMB Marsaki selecteerde KVMC als installatie- en duurzaamheidsadviseur.

Locatie: Nieuw-Vossemeer

Onze blogs