Nieuwe LTS Roosendaal

‘Nieuwe LTS Roosendaal’ staat voor een unieke herontwikkelingsconcept. KVMC is gevraagd om integraal advies te verlenen op het gebied van installatietechniek, bouwfysica, brandveiligheid en duurzaamheid.

‘Nieuwe LTS Roosendaal’ staat voor het unieke herontwikkelingsconcept van BVR Groep BV en Stenic Holding BV. Onder het motto ‘wonen in tijdloze klasse’ transformeren we historische gebouwen tot moderne wooncomplexen. De herontwikkeling van de voormalige LTS St. Joseph in Roosendaal is hiervan een sprekend voorbeeld.

In de voormalige LTS St. Joseph in Roosendaal, dat tot voor kort nog dienstdeed als Da Vinci College, vindt een bijzondere transformatie plaats. In en rond het historisch schoolgebouw worden eengezinswoningen, appartementen en woningen met een zorgfunctie ontwikkeld. Samen vormen zij de ‘Nieuwe LTS’: een uniek concept waar wonen, werken en recreëren samengaan met een vleugje kunst en cultuur. Kenmerkend voor dit bijzondere herontwikkelingsproject zijn de intieme hofjes, die voor een prettige sfeer en aangename woonbeleving zorgen.

Door BVR Groep BV en Stenic Holding BV is KVMC gevraagd om integraal advies te verlenen op het gebied van installatietechniek, bouwfysica, brandveiligheid en duurzaamheid.

Stijl Architectuur BV BNA is verantwoordelijk voor het stedenbouwkundig en architectonisch ontwerp.

Locatie: Roosendaal

Onze blogs