Noorderschans

Nieuwbouwproject Noorderschans betreft een kantoorgebouw van circa 4.000 m2 BVO bestaande uit 4 verdiepingen. Onder het gebouw bevindt zich een half verdiepte ‘open’ stallinggarage waardoor het vloerpeil van de begane grond circa 1,5 meter boven maaiveld ligt. BAM Utiliteitsbouw regio Den Haag heeft het gebouw ontwikkeld.

Het gebouw is ontworpen als multi-tenant kantoorgebouw en op dit moment zijn de onderste 3 verdiepingen verhuurd aan de Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland. Voor de bovenste verdieping wordt nog een huurder gezocht.

Vastgoed en beleggingsmaatschappij Van Wettum BV uit Bussum heeft KVMC benadert om de bouwkundige en installatie technische Due Diligence uit te voeren. Naar aanleiding van de Due Diligence zijn enkele wijzigingen doorgevoerd en daarnaast is de rapportage onderdeel geworden van de koopovereenkomst die is afgesloten.

Gedurende de realisatiefase wordt de uitvoering frequent door KVMC beoordeeld en vastgelegd zodat de van iedere afzonderlijke discipline de kwaliteit gecontroleerd wordt en uiteindelijk een kwalitatief optimaal project ontstaat.

Op 1 november 2010 wordt het gebouw overgedragen aan de nieuwe eigenaar en zal de belastingsamenwerking haar intrek nemen in hun nieuwe werkomgeving.

Locatie: Leiden
BAM

Onze blogs