Poort van Limburg

Op de locatie van het voormalige zalencentrum de Poort van Limburg verrijst een nieuw multifunctioneel centrum met ruimte voor cultuur, kantoren (UWV, CWI), woningen en parkeren. 2.250 m2 zalencentrum, 4.100 m2 kantoren, 67 appartementen, 136 parkeerplaatsen.

Hart van het complex

Een zaal van 600 vierkante meter, die op te delen is in meerdere kleine zalen, vormt het hart van het complex. Naast deze grote multifunctionele zaal, is 300 vierkante meter gereserveerd voor een brasserie. De exacte invulling van de ruimte is nog niet bekend. Bij de entree van het horecacentrum aan het Bassin, wacht de bezoekers een overdekt plein met winterterrassen en een sushi- en tapasbar. De terrassen vormen de achterzijdes van de drie cafés aan het Bassin. Op deze manier worden de cafés verankerd in de nieuwe Poort van Limburg. Het centrum heeft een ondergrondse parkeergarage met 160 parkeerplekken.

Inmiddels is de bouw in volle gang, wij zullen u middels deze website op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen dit project.

KVMC is verantwoordelijk voor alle installatietechnische zaken binnen dit prachtige project.

Locatie: Limburg

Onze blogs