Wij gaan op vakantie!  Week 31 en 32 heeft KVMC een collectieve vakantiesluiting

Stadskantoor Dordrecht

De Westvleugel van het stadskantoor van de gemeente Dordrecht is grondig gerenoveerd. KVMC heeft, in overleg met de binnenhuisarchitect en de opdrachtgever, het ontwerp en de uitvoeringsbegeleiding verzorgd voor een centrale entree, een publieke stadswinkel en een flexkantoor.

Voorzieningen

De balie in de centrale entree is voorzien van alle toegangscontrole en bedienings- en beveiligingsfuncties van het stadskantoor. De stadswinkel op de begane grond, voor de uitgifte van paspoorten en rijbewijzen, heeft diverse balies en spreekkamers gekregen. Er zijn extra voorzieningen getroffen voor paspoortuitgifte en er wordt informatie verstrekt via lcd schermen.

Besparing

Op de eerste tot en met derde verdieping zijn flexkantoren ontwikkeld. Hier zijn concentratie- en loungewerkplekken, vergaderkamers en aanlandwerkplekken opgenomen. Voor de relatief kleine concentratiewerkplekken aan de zuidgevel is veel aandacht besteed aan de individuele regelbaarheid van verwarming, koeling en verlichting.

In het verlichtingsplan is gekozen voor direct en indirecte verlichting. Om te besparen op de energiekosten schakelen de armaturen via daglicht- en aanwezigheidssensoren.

Locatie: Dordrecht

Onze blogs