Wij gaan op vakantie!  Week 31 en 32 heeft KVMC een collectieve vakantiesluiting

KVMC heeft namens Proper Stok Ontwikkelaars opdracht gekregen om het installatie technisch advies ten aanzien van de Willemspoort te verzorgen. De energieopwekking binnen dit project zal worden gerealiseerd middels warmte koude opslag in de bodem. Het tekenwerk van het gehele project zal in 3D worden opgezet (revit).

De 1e fase van het project omvat het volgende programma:

  • 305 woningen / appartementen;
  • 18.000 m2 kantoren;
  • 6.000 m2 commerciële voorzieningen;
  • 950 parkeerplaatsen (gesloten).

Willemspoort (totaal)

Tussen het Paleiskwartier en het nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch wordt er door de Proper Stok in samenwerking met de gemeente Den Bosch en Brabant Wonen een nieuw woon- en werkgebied ontwikkeld. In totaal zullen hier ca. 700 woningen en ca. 39.000 m2 commerciële ruimten als kantoren en winkels worden gerealiseerd.

Het wordt een leuke en gemengde wijk dichtbij scholen en het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Onder de wijk wordt een grote parkeergarage gerealiseerd.

Er worden diverse woningtypen ontwikkeld in allerlei prijsklassen, zowel huur als koop. Langs de buitenrand van de nieuwe wijk veelal grondgebonden woningen, in 3 of 4 lagen. In het binnengebied appartementen van klein tot heel groot. Met name de 3 torens in het gebied zijn echte landmarks en geven aanleiding iets bijzonders te realiseren met uitzicht over de Gement en het centrum van Den Bosch. De straten zullen veelal verkeersluw zijn met in het centrum van het plan een leuk plein met horeca en lekkere terrassen. Een ideale omgeving voor families met kinderen maar ook ouderen die dicht bij alle gezondheidsvoorzieningen willen zitten.

Wij zullen u middels deze website op de hoogte houden van de ontwikkelingen ten aanzien van Willemspoort te Den Bosch.

Locatie: Den Bosch

Onze blogs