Beschikt uw kantoor al over een A, B of C Energielabel? 

Beschikt uw kantoor al over een A, B of C Energielabel?

Zoals u waarschijnlijk weet heeft zijn utiliteitsgebouwen van meer dan 100 m² vanaf 2023 verplicht om minimaal energielabel C te hebben.
Ongeveer 80% van deze gebouwen voldoet nog niet aan de voorgenomen norm van Energielabel C voor 2023. Ze zijn energie-onzuinig of hebben nog geen energielabel. Een energielabel is ook nu al verplicht bij oplevering, verkoop of verhuur van utiliteitsgebouwen.

Benieuwd of uw gebouw al een energielabel heeft? Op EP-online kunt u inzien of uw pand al een energielabel heeft en zo ja, welk label.

Denk ook aan de besparingen die het u opleveren als u tijdig start, met vaak kleine aanpassingen en korte terugverdientijden, om uw kantoor energiezuiniger te maken. Enkele mogelijkheden kunnen zijn: spouwmuur isoleren, aanpassen verlichting of een CV-ketel met hoog rendement installeren.

Wij denken graag met u mee en kunnen u aan het juiste A, B of C label helpen. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen over energielabeling of benieuwd hoe energielabel of een maatwerkadvies de mogelijkheid heeft tot het verkrijgen van subsidies? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies of offerte.

Onze blogs