Wij gaan op vakantie!  Week 31 en 32 heeft KVMC een collectieve vakantiesluiting

Startbouw afvalbrengstation te Papendrecht 

De huidige gemeentewerf en milieustraat in de gemeente Papendrecht zijn aan vervanging toe.

Om te voldoen aan de huidige eisen en aan de duurzaamheidsambitie ontwikkelt de gemeente op het terrein van de huidige milieustraat en het naastgelegen opslagterrein, nieuwbouw voor een gemeentewerf en een afvalbrengstation (ABS). Op de locatie van de oude gemeentewerf wordt onderzocht of het mogelijk is om een brandweerkazerne te realiseren.

Medio 2018 is ingenieursbureau KVMC, samen met de andere projectpartners, gestart met het integrale ontwerp van het nieuw te realiseren afvalbrengstation te Papendrecht. Het ontwerp is inmiddels definitief en de werkzaamheden zijn de afgelopen periode gegund!

In december 2018 wordt gestart met de uitvoering van het afvalbrengstation. Met de nieuwbouw van de gemeentewerf wordt in het voorjaar van 2019 gestart. Oplevering staat gepland voor begin 2020.

Het projectmanagement wordt gevoerd door Stevens van Dijck, Mies Architectuur is verantwoordelijk voor het architectonisch ontwerp. KVMC is integraal adviseur op het gebied van installatietechniek, bouwfysica, brandveiligheid, akoestiek en duurzaamheid.

KVMC, uw adviseur op het gebied van installatietechniek, bouwfysica, brandveiligheid en duurzaamheid.

Onze blogs