Wij gaan op vakantie!  Week 31 en 32 heeft KVMC een collectieve vakantiesluiting

Hoogste punt Kindcentrum BuitenRijck 

Hoogste punt bereikt voor Kindcentrum BuitenRijck

Onlangs is het hoogste punt bereikt van het nieuw te realiseren en markante Kindcentrum Buitenrijck in RijswijkBuiten. SMT realiseert in opdracht van gemeente Rijswijk de nieuwbouw van het markante Kindcentrum BuitenRijck te RijswijkBuiten. Het project wordt in een Design & Build overeenkomst (UAV-Gc) uitgevoerd. Het duurzame ontwerp is van LIAG Architecten en ingenieursbureau KVMC en heeft de naam “Woonkamer van Sion” meegekregen.
In een recordtempo is, binnen 18 weken het hoogste punt behaald, waarvoor tijdens de vakantie door de medewerkers hard is doorgewerkt om de strakke planning te behalen. Het werk loopt exact volgens schema.

Het nieuw te realiseren Kindcentrum beslaat zo’n 3.000 m2 en is verdeeld over 3 verdiepingen met op de bovenste verdieping de gymzaal, die voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. De toekomstige gebruikers van het nieuw te realiseren complex zijn Lucas Onderwijs met de basisschool De Buit, Stichting Rijswijkse Kinderopvang met kinderdagopvang Eigenwijs en buitenschoolse opvang en de Gemeente Rijswijk.

Inmiddels is gestart met de gevelsluiting en krijgt het gebouw steeds meer het gewenste uiterlijk.

Naast een gezond binnenklimaat wordt een tal van maatregelen getroffen voor het creëren van een energiezuinig en milieuvriendelijk onderwijsgebouw. Zo wordt op het dak van het onderwijsgebouw 280 m2 zonnepanelen geplaatst om te voorzien in het overgrote deel van de eigen energievraag. De GPR-methodiek, welke de mate van duurzaamheid meet, geeft een gemiddelde score van 8,3 voor dit onderwijsgebouw. Tevens is aandacht besteed naar de duurzaamheid in relatie tot het onderhoud en de exploitatie van het onderwijsgebouw over een lange periode.

Onze blogs