Wij gaan verhuizen!! 

Na ruim 10 jaar kantoor te hebben gehouden aan de Nicolaas Maessingel in Dordrecht verhuizen wij per 1 oktober 2021 naar de Burgemeester de Raadtsingel 93C. Hemelsbreed schuiven we circa 500 meter op. Niet zo ver, maar toch een wereld van verschil!

Practice what you preach

In de zoektocht naar ons nieuwe kantoor hebben we gekeken naar de nabijheid van uitvalswegen, maar ook naar een locatie dichtbij het openbaar vervoer. Ons pand bevindt zich op circa 250 meter van Centraal Station Dordrecht met talloze trein- en busverbindingen. Verder beschikt het gebouw over een energielabel A en wordt de huidige verlichting vervangen voor LED verlichting waardoor het nog energiezuiniger wordt!

Ook bij de inrichting van ons nieuwe kantoor houden we rekening met onze collega’s en het milieu. Zo hebben we extra aandacht besteed aan voldoende (frisse) lucht, daglicht, een goed thermisch comfort, maar ook het treffen van akoestische voorzieningen om (geluids)overlast te beperken. Tot slot hebben we gekozen voor materialen die het milieu minimaal belasten. Net zoals we te werk gaan bij onze opdrachtgevers dus, want… practice what you preach.

Kom je een kijkje nemen?

Wij kijken er enorm naar uit om vanuit deze nieuwe omgeving vol gezonde energie onze opdrachtgever integraal te ontzorgen op het gebied van installatietechniek, bouwfysica, brandveiligheid en duurzaamheid.

Kom je straks ook een kijkje nemen op de nieuwe locatie? Je bent van harte welkom.

Onze blogs